Anpassade efter era fönster

Nu går det att få snygga och praktiska markiser man kan sätta i fönstret. De går även att använda på andra ställen. Tack vare det skyddar ni huset från sol och även från regn om det önskas.

Mer och mer kan man se markiser på hus runt om i landet. Ofta syns de mest ute på sommaren. Men det finns även en del som väljer att ha det som skydd från regnet. Det kan vara skönt att slippa regn som rinner längst rutan och skapar märken efter sig. Med markiser håller man en behagligare temperatur inomhus. Detta då de stoppar solen från att ta sig in på samma sätt. Bor man i lägenhet får man inte alltid själv bestämma både om man får sätta upp markiser, eller vilken färg det ska vara. Man bör prata med hyresvärden om det innan.

Inga fler förstörda grillningar

Hur många gånger har man inte råkat ut för en förstörd grillfest? Gästerna är redan på plats och väntar på den grillade maten, men regnet sätter stopp för det. Hopplöst, de sa ju att det skulle vara fint väder idag. Men det finns en räddning, dra ut markiserna och använd det som tak. Det funkar minst lika bra, och du och dina gäster kan gå tillbaka till att njuta av maten. Med markiser slipper ni inte bara solen inomhus, ni slipper även ha fler förstörda grillningar. Njut av sommaren varenda dag, även fast den bjuder på regn. För grillat kan man väl inte få för mycket av? Läs mer om markiser på denna sida: pg-markis.se

16 May 2021

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg