En blogg om gardiner och design

Tanken med den här bloggen är att jag ska ge en massa tips om de saker som jag själv älskar och verkligen brinner för. Jag är fast i min övertygelse att det går att kombinera design och hållbarhet och jag ska försöka bevisa detta.

Enligt mig så är det ingen slump att vissa saker blir så kallade designklassiker; tidlösa saker och föremål som de flesta drömmer om att ha i sina egna bostäder. Vilken blir nästa designklassiker: vilket föremål eller möbel ur vår tid kommer att synas i inredningsmagasin om 30-40 år? Jag håller ögonen öppna och lovar att ge er mina förslag här i bloggen.

Gardinerna ja. Det är klart att den här sidan kommer att innehålla en hel del matnyttig om textilier i allmänhet och om gardiner i synnerhet. Jag älskar gardiner och jag älskar att man kan göra en sådan enorm förändring i en bostad bara genom att hänga upp nya gardiner i fönstren. Gardiner ramar in, gardiner ger skugga, gardiner isolerar och gardiner är möjliga att använda som en bas i en röd tråd som resten av inredningen följer. Vad finns det som inte går att älska med det?

Här kommer jag att avhandla allt som rör gardiner - de senaste trenderna, de snyggaste upphängningarna, uppläggning, gardinstänger och olika modeller. Bloggen kommer förhoppningsvis att vara en outsinlig källa av inspiration för mode, design, hållbarhet och, som sagt, gardiner. Välkomna!

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg