Bestäm själv med en markis

Ena stunden vill du njuta av all sol som bara går och i nästa vill du krypa in i skuggan och är nöjd med värmen. På en uteplats eller balkong kan det vara svårt om du både vill ha tak och inte tak.

Den enklaste lösningen för dig som vill ha tak men ändå inte är givetvis en stor och härlig markis. Tänk dig att du ligger på solsängen på din uteplats och njuter. Efter en stund blir du sugen på att läsa en bok och irriteras av den starka solen. Med ett enkelt tryck på fjärrkontrollen rullar den nya markisen ut så långt som du vill ha den. Idag finns både praktiska och snygga markiser på marknaden och du kan välja helt utifrån de behov, den stil och prisklass som passar dig.

Inte bara för uteplatsen

Har du väl installerat en markis över uteplatsen och inser hur snyggt och praktiskt det faktiskt är, får du kanske mersmak. Markiser är nämligen perfekta även över sovrumsfönster och andra fönster där du vill kunna se ut, men utan att det blir stekande hett inomhus.

Troligen kommer du att få frågan vid första mötet med markisinstallatören. Alltså, han kommer att föreslå markiser för samtliga fönster på solsidan. Be om en offert på helheten och tänk både en och två gånger om du väljer bort fönstren. Givetvis blir det billigast att montera samtliga markiser vid ett och samma tillfälle, om firman har framkörningskostnader och behöver avsätta personal. Gör en klok investering och unna ert hus markiser.

19 Jan 2021

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg