Gardiner för dina behov

Att kunna dra för i sovrummet, särskilt under de ljusa månaderna, är nödvändigt för de flesta för att man ska kunna sova. Men hur vet man vilken typ av mörkläggningsgardin man ska välja?

Sol som muntert strilar in genom fönstret på morgonen kan vara härligt att slå upp sina ögon till. Men inte om man hellre hade velat sova länge och ta sig en lång och skön sovmorgon. På helger och lediga dagar kan det vara väldigt smart att använda sig av en mörkläggningsgardin. De finns i alla möjliga olika färger och material, där väljer man helt enkelt vad man tycker om bäst själv. Vita mörkläggningsgardiner är det många som tror inte fungerar eftersom de är just vita. Men om en mörkläggningsgardin är riktigt bra så spelar det ingen roll vad den har för färg.

Mörkläggningsgardiner i olika material

Gardiner för just mörkläggning finns inte bara i tygmaterial utan även som persienner eller plisserade gardiner. Välj den som du tycker passar allra bäst för dig och ditt sovrum. Den ska fylla sin funktion och göra jobbet bra om den ska vara värd pengarna. Kolla runt på nätet och i butiker efter vad det finns för utbud och välj din nya mörkläggningsgardin.

Tänk så härligt att slippa få solen i ögonen de morgnar som du inte känner för att starta dagen tidigt. Ligg kvar i sängen istället och sov i ett skönt och härligt mörker. Vad väljer du för färg på din mörkläggningsgardin till just ditt sovrum?

10 Dec 2020

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg