Håll solen utomhus

Det känns nästan dumt att säga att man vill hålla solen borta från en. Men ärligt, det kan bli för mycket när den ständigt ligger på en. Under de varma dagarna vill man kunna ta skydd inomhus.

Finns det ett bättre sätt än att sätta upp markiser? Med markiser kan man själv välja hur de ser ut… Nästan. De finns i många olika färger och mönster, att hitta markiser som passar ditt hus är inte omöjligt. Dessutom finns det en massa finesser till. Till exempel kan man välja att ha de automatiska, tack vare sensorer fäller de ut eller in sig beroende på vad vädret är. Man kan välja om man själv ska bestämma när de går in och ut. Det finns elektriska, eller de gamla hederliga som man fäller ut och in genom att veva.

Hjälper till att hålla det svalt

Fläktarna går varmt i hemmet under de varmaste dagarna. Trots att de blåser från alla håll och kanter blir det inte svalt nog. Efter att markiserna kom upp har de hjälpt en del. Tack vare att solen inte kommer in på samma vis, blir det inte heller längre samma värme inomhus. Visst får fläktarna ännu vara igång, men numera räcker det med en istället för tre. Det blev så många fördelar med att ha markiser. Solen stoppas, värmen blir inte lika intensiv och dessutom är de väldigt snygga. Det syns verkligen att huset har fått en dekoration, grannarna undrar så var de är köpta. Snart har nog hela byn markiser på sina hus. Mer om markiser kan du hitta här: markisertäby.se

26 Mar 2021

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg