Många fasader och nästan lika många markiser i Helsingborg

För den som letar markiser i Helsingborg är utbudet gediget. Oavsett om det gäller en traditionell markis eller en mer modern så finns det många varianter.

Markiser kan man hitta i många butiker. Till och med lågpriskedjor säljer ibland partier av enklare markiser. För den som söker något lite mer specifikt kan det dock behövas en specialist. Hos en sådan hittar man ett stort utbud och ofta går det även att skräddarsy lösningar.

Om man går rundor i stan och tittar på markiser i Helsingborg kan man se hur olika fasader klär i olika markiser. Äldre hus kan gynnas av en mer rundad form. Denna form är även vanlig över butiksfönster. För nybyggen väljer man däremot ofta en mer stram design när det gäller markiser.

Vad man kan tänka på i valet av markiser

Utöver att en markis ska vara funktionell så ska den också vara snygg. Vad som är snyggt är självklart en smaksak men på det stora hela handlar det ofta om att komplementera övrig arkitektur och omgivning på något vis.

Vissa vill inte lägga någon större vikt vid sina markiser. I dessa fall handlar det främst om ett solskydd som ska smälta in i byggnaden och knappt vara märkbart för allmänheten. Andra ser markisen som en del av utsmyckningen och väljer ett djärvt mönster som lockar till samtal och funderingar. Det finns en markis för alla hus och en bra markisleverantör kan hjälpa till att hitta den perfekta markisen till varje kund. Se utbudet av markiser på denna hemsida: www.solarblinds.se

7 Nov 2022

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg