Måttanpassade rullgardiner för alla smaker

När köpte du en måttanpassad rullgardin sist? Har du fönster där de vanliga rullgardinerna som kan köpas i dussinvara inte passar in? Brukar de bli antingen för smala eller för breda?

Det finns väl inget så irriterande som att försöka får en rullgardin att passa när måtten på dina fönster är lite utöver det vanliga. Allt ska falla in i ett förutbestämt mönster, men hur ska du hitta vad du vill ha och behöver om dina fönster är gjorda med andra mått. Kanske är det gammaldags fönster som funnits med hela tiden eller så kanske du köpt dem på loppis och vill pimpa huset med denna exklusiva vara.

Ett sätt att komma ur ditt dilemma är att köpa måttanpassade rullgardiner. De skräddarsys då efter måtten dina fönster har. Så lätt är det faktiskt. Men innan det där självklara är klart så kommer en hel del val uppenbara sig för dig. Och det är det som är haken. Du måste välja.

Innan du beställer måttanpassade rullgardiner

För att du ska kunna få exakt det du vill ha måste du ta en del bestlut. Vilken färg vill du ha på dina rullgardiner? Vill du ha dem mönstrade? Veckade som jalusier? Ska de var täckande och inte släppa in något ljus alls eller ska de vara lite mer transparenta? Ja, som du förstår är det inte gjort i en handvändning att köpa måttbeställda rullgardiner. Sist men inte minst måste du ta noggranna mått så allt passar in perfekt när de väl kommer.

2 Sep 2021

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg