Skydd från solen

Trots att man gärna vill känna solens strålar mot en, kan man behöva skydda sig från den. Solen är inte alltid så skön och passande att ha på sig, till exempel om man kollar på film eller äter.

Vi är lyckligt lottade som bor i Sverige. Sveriges fantastiska klimat bjuder på hela fyra olika årstider. Våren, där värmen kryper sig in, knopparna slår ut och man ser snödropparna kämpa sig fram. Sommaren, den klassiska svenska sommaren, med lite tur har vi en fin sommar med sol, i annat fall kan det bjuda på en del regn, det vill säga - den svenska sommaren. Hösten, bladen ändrar färg, gör sig redo för att släppa, vädret blir gråare och igen går vi mot kyligare väder. Vintern, med tur får vi en vit och kall jul. Inför alla de olika årstiderna anpassar vi våra kläder och utesaker. På sommaren kan man sätta upp markiser för att komma undan solen inomhus.

Behagligt inomhus

Eftersom den svenska sommaren kan vara väldigt blöt jagar många solen. De soltimmar man har vill man gärna ligga ute i solen och njuta, gärna med en kall dricka och lite melon vid sidan. När man sitter inomhus däremot, då kan det bli för mycket med solen som ständigt ligger på en. Med markiser slipper man problemet och det finns olika lösningar på markiserna. Antingen rullar du ut dem för hand, eller så skaffar man elektriska. Det finns även olika mönster och färger som snyggt matchar huset, mycket bättre än så kan det inte bli. Mer om markiser på denna sida: markisersödertälje.se

30 Mar 2021

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg