Sov bättre med rullgardiner i Stockholm

På sommaren är det ljust större delen av dygnet i Stockholm. Med bra rullgardiner får du det mörkare i sovrummet och din sömn blir bättre. Satsa på kvalitet.

Solljuset var obarmhärtigt. Jenny vred sig i sängen och försökte förgäves somna om. Det var alldeles ljust trots att klockan bara var halv fem. Det var Sverige och det var mitt i sommaren så självklart kunde man inte förvänta sig något annat. Dessutom vette sovrummet åt öster. Jenny la kudden över huvudet och försökte återigen att somna om. Men det blev alldeles för instängt och varmt att ligga så.

Det var första natten i nya lägenheten och naturligtvis hade hon inte alls hunnit få mycket i ordning än. Det var först när hon skulle gå och lägga sig igår kväll, alldeles slutkörd efter flyttbestyren, som hon hade kommit att tänka på att det varken fanns rullgardiner eller persienner i sovrummet. Det var lite sent att tänka på då så istället bara stupade hon i säng.

Rullgardiner för mörkläggning

Nu insåg Jenny att det första hon skulle behöva göra imorgon var att hitta någonstans där hon kunde köpa rullgardiner. Det borde inte vara så svårt. Hon skulle satsa på en riktigt bra variant för mörkläggning. Såna där rullgardiner som var helt ogenomträngliga för ljuset.

Helst hade hon velat fixa det nu med detsamma. Men det fanns naturligtvis ingenstans att köpa rullgardiner vid denna okristliga tid på morgonen. Det enda hon kunde göra just nu var att plocka upp mobilen och börja leta efter bästa stället att köpa rullgardiner i Stockholm.

16 Aug 2022

Om mig

Jag ger tips om design och hållbara lösningar.

Jag är en kvinna i mina bästa år som alltid älskat design. Redan då jag jag var liten så älskade jag att klä ut mig och klä mig annorlunda. Tanken på att man kan visa vem man är genom vad man har på sig har alltid varit fascinerande och jag älskar att detta heller inte är hugget i sten.

Tyger, textilier och gardiner är andra saker som jag brinner för och som jag ska fokusera extra på här i bloggen. Jag vill ge tips som skapar mer hållbara lösningar och detta då jag vet att det är något som vi alla tjänar på i det långa loppet.


Senaste inlägg


Alla inlägg